Canada eh dag 7

Ga even proberen om meer lijn in de berichten te brengen, dus het kan zijn het er iets anders uitziet. Doordat de Internet verbindingen niet overal goed zijn is het even behelpen.

Het foto’s  plaatsen in dus even niet aan de orde op dit moment.
De meeste foto’s die op dit moment gemaakt zijn en hier geplaatst zijn, zijn met de telefoon genomen.
De rest komt later wel, geen laptop alleen een tablet werkt ook prima.
Wij hebben ons intussen  verplaats naar Prince Rupert met de ferry  vanuit Port Hardy.
Leuke boottocht van 15 uur via een binnen passage naar het noorden. Wij hadden een stoel gereserveerd want je weet niet hoe druk het is op de boot  en hoe comfortabel de stoelen zijn. Het was echt geen gek idee om dat te doen, luxe stoelen en een pasje voor de toegang naar je plaats voorop de boot met een prachtig uitzicht naar voren en  zijkant. Onderweg nog enkele walvissen gezien helaas geen grizzlys gezien  Je komt wel laat aan (23.30) in Port Rupert dus voor die tijd even laten checken of we wel het hotel in konden zo laat, we waren met enkele andere gasten net op tijd want de dienstdoende medewerker stond al op het punt te naar huis te gaan. Er is dus dan niemand in het hotel aanwezig behalve de klanten, deur op slot en doei.
Veiligheid 😨 zal ik wel niet snappen.
Zonsondergang op weg naar Prince Rupert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *