Canada eh Dag 16

Het blijft een beetje behelpen met wifi, had het berichtje al gereed sloeg alles vast dus weer opnieuw beginnen.
Vandaag weer van Whitehorse naar Watson Lake gereden, redelijk rustig op de weg. Alleen waar je tanken kunt onderweg en een kleine gemeenschap bij is zie je activiteiten van lokale mensen en touristen die tanken en een pauze nemen. Wij hebben bij het noemen van een camper of caravan nog redelijke proporties op het oog, hier zie je campers die zijn net zo groot als de bussen die touristen naar Spanje brengen. Nog maar even over door dromen hiervan.
Ook zie je onderweg nog de mooie oude auto’s uit diverse decenia, bij veel slopers staan nog auto’s die weg staan te rotten wel jammer hiervan zullen we zeker nog vele van tegenkomen. Onderweg nog weer gestopt in LeskinĀ en een museum van de locale cultuur en fijn geluncht

3 gedachten over “Canada eh Dag 16”

 1. Hoi Eddie en Nellie, eindelijk even tijd om alles te lezen. Jullie route is voor ons bekend. Gefietst vanuit Vancouver naar Vancouver Island en de rit door Yukon en Alaska twee keer gedaan (met auto). Leuk om te horen dat Dawson gewoon nog Dawson is zoals het hoort te zijn! Geniet er van en de foto’s zien we later wel een keer! groetjes Jelle & Maaike

  1. Hoi Maaike
   Heb het bericht iets beter gelezen oops.
   Wij zijn beide richtingen op diverse fietsers tegengekomen PETJE AF met hoofdletters.
   Zie ons dat nu niet meer doen, dat is echt afzien.
   Met de foto’s lukt het nog niet helaas. Nog 16 dagen te gaan šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.