De camper

We hadden het al gezegd om eens een camper te proberen.
Onze eerste indruk van afgelopen dagen is positief tot nu toe.
Na het ophalen van de camper moet je natuurlijk alle spullen die je denkt nodig te hebben er inpakken je hebt geen idee wat en hoe. In de camper wij gehuurd hadden zat namelijk geen inventaris in helemaal niets. Hij loopt je kunt zitten,  liggen en verder niets.  De verhuurder wil hem namelijk verkopen en dat gebeurd natuurlijk helemaal leeg. Een paar zaken liggen erin, stroomkabel, waterslang en nog een paar zaken die nodig zijn zoals reservewiel, krik en slinger voor de luifel. We gaan als we wifi hebben iedere dag weer een stukje plaatsen en enkele foto’s toevoegen. Alles onder voorbehoud. Als eerste stop  hadden we camping Rammelbeek gekozen, de eerste etappe was niet te lang en en weer konden wennen aan het rijden in een camper.  Andre bedankt voor de tip voor de Rammelbeek, ach een camper is iets langer dan een gewone auto maar verder valt het wel mee. Zo het begin is er, gaan nog kijken of we nog foto’s plaatsen vanavond.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.