China 1

Toch valt het niet mee 11 uur

Zo we zij er in Xuzhou in China.
Eerst even over de verbinding sociale media werkt hier niet dat is afgeschermd. Heb nog niet ontdekt hoe het wel kan er loopt nog een deskundige misschien heeft hij een oplossing.
De website’s kan ik wel benaderen dus dat blijven zolang het goed gaat doen.
Wij hebben een goede en voorspoedige vlucht gehad met de groep en een leuke trip met de bullett trein. 305 km per uur leuke ervaring

We zijn met een groep van 27 personen vertrokken naar China waarvan een groot deel deelneemt aan het WK Indoor touwtrekken in de open club kampioenschappen en deels als Nationaal team.
Van het touwtrekken hou ik een ander website bij www.tugofwar.nl hier komen uitslagen enzovoort op te staan van het WK.
Op deze site onze ervaringen in dit grote land.
Na aankomst in Shanghai zijn we verder gereisd met de Bullet trein naar Xuzhou met een vaartje van op sommige stukken van 305 km per uur. En hij maakt nog minder lawaai als een boemeltrein in Nederland die bijna stil staat.
Hij stopt alleen bij grote stations om mensen in en uit te laten stappen. Er worden ook  niet meer kaartje verkocht dan er zitplaatsen iedereen zit en heeft alle ruimte.
Leuke tripje om eens mee te maken.
Gisteren niet zoveel meer gedaan je bent moe van de reis wel veel foto onderweg gemaakt en gisteren echt Chinees gehad, zo krijg je het in Nederland niet vaak,  overdadig  veel en scherp.

Vandaag maandag de toerist uitgehangen met twee gidsen en oa een terracotta museum bezocht en een park alles ligt er mooi strak bij en schoon.

Ook zie je veel mensen van security rondlopen zeg maar een soort blauw op straat is geen politie maar zijn bewakers /portier.
Xuzhou is niet ingesteld op buitenlandse toeristen volgens onze gids wel op Chinese toeristen.
Er is hier ook bijna niemand die Engels spreekt ach daar komen we ook wel uit beetje handen en voeten en aanwijzen  en proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.