Dat kan toch niet

Wij hebben nog geen tijd gehad om alles van Japan te plaatsen. De oorzaak we zijn alweer op pad. Na een week thuis en van voorbereiden en de sleurhut in orde maken alweer weg.

De sleurhut met sleur auto

We zijn eerst naar het Duitse Goldscheuer geweest om een touwtrektoernooi te bezoeken voor het 70 jarig bestaan. Twee mooie dagen touwtrekken gezien met veel internationale deelname.

Toernooi in Goldscheuer

Voor het eerst met een sleurhut op stap is even wennen ook om dit met een Hybride RAV 4 te doen. Hier maak ik nog een uitgebreid verslag van omdat je nog niet zo veel over kunt vinden deze auto als caravantrekker alleen op de site van caravantrekker staat een test.

Na het toernooi zijn we doorgereden in twee dagen naar Slovenië op weg hier naar toe een tussenstop aan de Chiemsee op een camping. Dag twee doorgereisd door de Karawanken tunnel naar Kranjska Gora net over de grens met Oostenrijk. We zijn hier om mijn ex collega’s te begeleiden en van eten en drinken te voorzien en bij pech te helpen die hier gaan fietsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *