Dat kan toch niet 2

Het idee van de toenmalige collega’s ontstond in 2011 om iets samen te gaan doen en omdat er een aantal redelijk serieuze fietsers waren inclusief de directeur werd het idee geopperd de Alp de Huez te gaan fietsen. En dan loopt het uit de hand en intussen als begeleider waterdrager taxi al diverse bergjes klommen met hen.

Dit jaar stonden de Sloveense Alpen op het programma en er is weer redelijk tot flink afgezien en af en toe wel een …

Op zo’n eerste foto is het altijd nog een beetje rommelig.

Ook als begeleider hebben we weer de nodige meters gemaakt soms voor de verzorging of achterblijvers te ondersteunen en soms de man met de hamer ophalen of gewoon pech, 2 lekke banden in de afdaling en dan is het ook op. het is gewoon leuk om te doen en het is ook nog een beetje vakantie. Soms heb je het weer ook nog tegen een paar wolkjes die over de berg komen die enkele ogenblikken later een flinke bui laten vallen en plots is het weer droog. Voor de fietser is het ook geen pretje als het redelijk hard regend en je moet nog 30km ook als volgauto ben je dan wel alerter want de heren rijden zomaar ergens langs waar je niet met de auto meer langs kunt of mag. En ze kijken niet op een kilometertjes meer qua snelheid naar beneden . Oh ik heb even de 80 km aangetikt maar die rot auto hield mij ook nog op anders 👀

Zo ziet het er wel lieflijk uit
Soms vooruit rijden en weer opvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *