Hoe nu verder

We zijn intussen bijna in 2021 beland Sint en zijn zwarte Pieten zijn weer naar huis genieten van de rust tot volgend jaar. Die andere man is al in aantocht zie je overal. Iedereen wordt gek gemaakt met de berichtgeving over corona (lekker biertje wel) wel masker geen masker helpt wel helpt niet vaccinatie wel vaccinatie niet mensen lopen buiten met niemand in de buurt met een lap voor zijn mond is goed is niet goed.
Mensen worden soms helemaal verrot gescholden als ze anders denken dan hen zelf schuld gevoelens worden aangepraat ja maar je oma je opa je kleinkind je ………… er komt geen eind aan de lijst die genoemd wordt.
Allerlei tegenstrijdigheden op veel vlakken ook in de media die wel heel erg naar de kant van de overheid neigen. Weer een pers conferentie en dan denk je nu gaan ze kritische vragen stellen maar nee hoor meer op de toon van meneer mag ik een ijsje antwoord nee Kareltje …. goed meneer en dat is het. Soms ga je zelf op zoek naar andere geluiden en die zijn er best wel en goed in mijn ogen onderbouwd oa deze site
https://www.youtube.com/user/proflavio2010/featured
en zijn nog wel een paar die interessant zijn.
We gaan maar ons eigen dingetje doen binnen de ruimte die je nog hebt of neemt vooral dat laatste.
Maar eens kijken wat we volgend jaar allemaal gaan doen aan tripjes vakantie’s en toernooien.
Misschien kom ik nog terug met een stukje zo niet prettige kerst en tot volgend jaar
Het zal heel erg rustig worden van oud op nieuw geen vuurwerk of karaoke van de buren om 3 uur nacht’s die maf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *