Laatste nieuws


Wat kan er dit jaar nog

We zitten intussen in mei en en het gaat nog net erg vooruit met alles openen . De grenzen zijn nog niet echt open en als je weg wilt dan moet je een een test doen wat ook wel de nodige weerstand oproept bij mensen. ook zijn de testen niet allemaal gratis ook hier is ook de nodige discussie over. Winkels mogen iets meer en sommige pretparken dierentuinen mogen beperkt verder open met een toegangs test niet iedereen loopt hier warm voor om dit te doen. Veel binnen activiteiten mogen nog niet restaurants niet open alleen op het terras niet binnen en beperkt open
Ook zijn er mensen die elkaar in de haren vliegen de één is voor de spuit de ander tegen en maken elkaar soms voor het nieuwe woord wappie uit Aan dit woord zijn verschillende verklaringen te verbinden maar dat gaan we niet hier uitleggen. Het is nog afwachten of wij dit jaar nog weg kunnen of willen naar het buitenland met alle beperkingen die er nog zijn dit land wil dat land wil dat. Geen eenheid en het Europeesche parlement heeft besloten/beslist dat er een vaccinatie app code paspoort moet komen voor mensen die willen reizen.
Intussen staat de sleurhut weer op zijn plek en gaande daar maar vaker naar toe met af en toe een tripje naar iets zonder test toegang. we maken er maar iets van.

Hoe nu verder in 2021

Het ziet er naar uit dat het ook dit jaar niet veel wordt met het reizen voor de vakantie . Dan moet de sleurhut maar weer op de camping staan is wel jammer helaas.
Er zijn nog te veel beperkingen en veel mensen wensen toch dat het weer een beetje naar het normale kan.
Tja wat is normaal … Abnormaal is niet Normaal en Normaal is niet Abnormaal zegt men.
De politiek althans een deel heeft het over he nieuwe normaal en wat zij (sommigen) eronder verstaan is niet normaal. Er overal redelijke felle discussies me voor en tegenstanders van verdere maatregelen.
je probeert via diverse kanalen buiten de redelijk gekleurde Nederlandse media een goed beeld te krijgen van de toestand die er is.
Zelfs deskundigen en mensen die zich zo denken te moeten noemen zijn het niet met elkaar eens. Ook via Twitter Facebook Instagram Youtube komt allerlei info waarvan je soms denk waar of niet waar.
We zien het wel en blijven alles maar kritisch volgen KWW

2021

We zijn er nog niet overtuigd dat 2021 leuker wordt met alle toestanden die er nu nog spelen.
Allerlei mensen deskundigen als niet deskundigen praten er over iedereen vaccineren of niet. Er zijn diverse schema’s wie wanneer een spuit kan krijgen ook in het buitenland.
We gaan zien hoe het gaat en voorlopig houden we het maar rustig ook met het reizen. In april eerst maar de sleurhut uit het hok trekken en kijken wat mogelijk is op de vaste camping dit is ook nog niet duidelijk.
Voorlopig maar een beetje thuis en in het mannehok vermaken met muziek luisteren lezen en een voorraad bouwpakketten. Materialen welke nodig zijn maar online bestellen en laten bezorgen.

Wij hebben een tijdje niets aan de site gedaan. We hebben niet stilgezeten sinds onze laatste trip naar Slovenië. Intussen zijn we in september nog naar Ierland geweest voor EK Touwtrekken en in februari naar Letterkenny geweest in Ierland voor het WK Indoor touwtrekken.
Foto’s van deze evenementen kun je zien op www.tugofwarpicture.nl
Ook houden we nog een Facebook pagina bij voor het touwtrekken
zoek op tugofwarmemory .
Wij zouden dit jaar naar enkele Internationale toernooien onder andere in Frankrijk Zwitserland en Spanje maar alle toernooien zijn afgelast dit jaar ook in Nederland .
Het wordt dit jaar dus een rondje Rundhausen er zit niets anders op.
Mocht er toch nog iets gebeuren zetten we het op de site met eventuele links erbij.
Wel gaan we de reis verslagen van de afgelopen jaren bijwerken en nog enkele foto’s toevoegen en plaatsen evt grotere albums op de website
foto4jou
Op dit moment kun je niet veel meer dan je thuis vermaken boodschappen doen en af en toe een rondje lopen en de caravan opzetten op de camping zodat je daar af en toe nog naar toe kunt.
Ook wordt er veel gelezen heb intussen al een nieuwe wintertrui en al enkele bouwpakket in elkaar gezet
Ook gaat de fiets reis naar de Dolomieten niet door met de oud collega’s waar wij weer als verzorger zouden meegaan op naar volgend jaar dan maar.

Zo het wordt duidelijk dat het dit jaar het niet gaat worden met de tripjes naar het buitenland. Er stonden verschillende tripjes op de planning oa Zwitserland de Dolomieten en Normandië en het WK touwtrekken in Baskenland. Door alle maatregelen en beperkingen maar een een jaartje rundhausen. Gelukkig zijn we in orde en dat is belangrijker dan een exotische vakantie ondanks dat dat niet kan. Nu langzamerhand meerdere zaken weer open gaan oa musea pretparken campings ect daar maar een keuze in maken wat een bezoekje waard is.

De belevenissen van een droadnagel dee wal is van hoes is