Laatste nieuws

Wij hebben een tijdje niets aan de site gedaan. We hebben niet stilgezeten sinds onze laatste trip naar Slovenië. Intussen zijn we in september nog naar Ierland geweest voor EK Touwtrekken en in februari naar Letterkenny geweest in Ierland voor het WK Indoor touwtrekken.
Foto’s van deze evenementen kun je zien op www.tugofwarpicture.nl
Ook houden we nog een Facebook pagina bij voor het touwtrekken
zoek op tugofwarmemory .
Wij zouden dit jaar naar enkele Internationale toernooien onder andere in Frankrijk Zwitserland en Spanje maar alle toernooien zijn afgelast dit jaar ook in Nederland .
Het wordt dit jaar dus een rondje Rundhausen er zit niets anders op.
Mocht er toch nog iets gebeuren zetten we het op de site met eventuele links erbij.
Wel gaan we de reis verslagen van de afgelopen jaren bijwerken en nog enkele foto’s toevoegen en plaatsen evt grotere albums op de website
foto4jou
Op dit moment kun je niet veel meer dan je thuis vermaken boodschappen doen en af en toe een rondje lopen en de caravan opzetten op de camping zodat je daar af en toe nog naar toe kunt.
Ook wordt er veel gelezen heb intussen al een nieuwe wintertrui en al enkele bouwpakket in elkaar gezet
Ook gaat de fiets reis naar de Dolomieten niet door met de oud collega’s waar wij weer als verzorger zouden meegaan op naar volgend jaar dan maar.

Zo het wordt duidelijk dat het dit jaar het niet gaat worden met de tripjes naar het buitenland. Er stonden verschillende tripjes op de planning oa Zwitserland de Dolomieten en Normandië en het WK touwtrekken in Baskenland. Door alle maatregelen en beperkingen maar een een jaartje rundhausen. Gelukkig zijn we in orde en dat is belangrijker dan een exotische vakantie ondanks dat dat niet kan. Nu langzamerhand meerdere zaken weer open gaan oa musea pretparken campings ect daar maar een keuze in maken wat een bezoekje waard is.

De belevenissen van een droadnagel dee wal is van hoes is